Cum Recunoști Un Supliment Bun Pentru Slăbit, Ca Detoxic?

Probabil îți dorești să slăbești. Dacă ești ca majoritatea adulților români, te așteaptă o luptă mare, așa cum multora le place să glumească.

Nu ești singurul. Rata adulților supraponderali se apropie de 70%, cu aproximativ jumătate fiind catalogați ca fiind obezi.

Probabil că ții cont de ce mănânci și faci exerciții fizice, dar trebuie să știi că organismul uman este mult mai complicat decât dieta și exercițiile fizice. Probabil ai văzut la televizor reclame pentru produse precum Detoxic și ești dispus să accepți fiecare mână de ajutor pentru a slăbi. Poți lua deci în considerare un supliment care să te ajute să slăbești care să completeze eforturile mari pe care le faci deja în acest sens.

Acest lucru este de înțeles, dar cum recunoști un supliment de slăbit similar cu Detoxic? Există multe pe piață și, spre deosebire de multe medicamente sau produse alimentare, acestea nu sunt reglementate sau testate de Ministerul Sănătății, trebuind să faci tu munca de cercetare pentru a afla care dintre ele sunt bune și care nu sunt.

Primul lucru pe care ar trebui să faci întotdeauna înainte de a lua orice decizie care ți-ar putea afecta sănătatea, cum ar fi tratamentul cu suplimentul Detoxic, este de a-ți consulta medicul (care poate fi medic generalist sau doctor de familie). Probabil te-ai obișnuit să auzi acest lucru ca o declarație legală pe care o folosește toată lumea pentru a evita să fie dați în juecată într-o societate plină de procese frivole, dar este de fapt o vizită utilă.

Poți afla dacă trebuie să eviți anumite ingrediente și, de asemenea, pe care să le folosești. Aceste ingrediente sunt cele care fac suplimentele de pierdere în greutate să fie eficiente, periculoase, sau doar inutile. Medicul tău ar putea chiar să îți facă o recomandare precisă, cum ar fi Detoxic.

Un alt lucru pe care trebuie să-l știi sunt cine sunt producătorii suplimentelor și ce fel de laboratoare folosesc pentru a le produce. Chiar dacă Ministerul Sănătății nu reglementează suplimentele, multe dintre cele sigure sunt produse în facilități care respectă standardele impuse de acest minister.

Partea dificilă este a afla care sunt rezultatele reale ale suplimentelor. Echipa din spatele Detoxic este foarte clară în ceea ce privește testarea, însă foarte mulți dintre producătorii de suplimente au “cercetări” pe care le fac ei însuși pentru a arăta că sunt eficiente, dar aceste studii sunt de fapt făcute de institute ale căror finanțări provin exclusiv din fonduri din industrie și din grupuri comerciale.

S-ar putea să nu știi dacă un supliment de pierdere în greutate chiar este bun până când îl încerci și vezi dacă funcționează pentru tine. Urmează recomandările medicului, suplimentele cu ingrediente sigure și care sunt produse în laboratoare curate, și poți experimenta până când vei găsi unul bun pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *